Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 21

I dagens luke kan du sikre deg Project Gotham Racing 3 - et av høstens aller hotteste bilspill, på den råeste konsollen akkurat nå.

Bilspillet Project Gotham Racing 3 er utviklet av britiske Bizarre Creations, og utvider konseptene fra tidligere PGR-spill, slik som belønningssystemet hvor du får "kudos" for å gjøre farlige stunts (og lykkes). Heftige sladder, snurringer, "drafting" og hopp er alle manøvre som gir deg ekstrapoeng hvis du gjennomfører dem på en imponerende måte. Kudospoeng brukes blant annet til å rangere deg i forhold til andre spillere via Xbox Live, og det gir deg selvsagt en haug med ære om du har solide plasseringer på rankingene.

Spillet kommer med over 80 autentiske og lisensierte superbiler, og grafikken som presenteres burde tilfredstille selv de mest kresne bilfantastene. Alle kjøretøyene kommer med fullstendig modellerte dashbord og motorlydene er tatt opp fra ekte eksemplarer av bilene. Spillet foregår i ekte byer, slik som New York og Tokyo. I kampanjemodusen vil du ha en rekke utfordringer i mellom deg, pokaler og prispenger. Her snakker vi blant annet om kampen mot klokka, datastyrte motstandere eller poengsanking.

For å delta i trekningen om dette bilspillet, som fikk karakteren 8 av 10 i vår anmeldelse, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange lyder er det i lydmotoren i Project Gotham Racing 3?

15
20
30

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden