Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 6

Den sjette luken er herved åpnet. Innenfor ligger Xbox 360-spillet Kameo: Elements of Power, som en av dere kan bli den heldige vinner av.

Fra Rare Ltd. kommer Kameo: Elements of Power, en reise visstnok lengre enn livet selv, og full av intens slåssing, eksplosjoner, samt en innovativ bli-et-monster-effekt som lar Kameo transformere seg til et utrolig monster. Verdens fremtid står på spill, og det er Kameo som har ansvaret for å redde den.

Hun må fange, uskadeliggjøre og slippe fri et vidt spekter monstre fra de fem kraftelementene Planter, vann, stein, is og ild. Alt dette for å redde tre av hennes forfedre, og tilintetgjøre den sorte trollkongen, som truer planetens og dens liv. Du kan også spille sammen med en venn i samarbeidsmodusen. I kjent Rare-stil, er verdenen vidunderlig og storartet, og skjermen blir fylt av nydelige farger og nyanser.

For å delta i trekningen om dette spillet må du være over 12 år (pga. PEGI-merkingen), og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange vesener kan Kameo forandre seg til i Elements of Power?

4
5
10

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden