Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 1

Endelig er adventstiden i gang, og det markerer også starten på vår faste julekalender. Årets første luke består av et Xbox 360-spill.

For tredje året på rad fyrer vi opp vår julekonkurranse. Det betyr at leserne av Gamer.no hver dag frem mot julaften kan vinne en rekke flotte premier. I årets første luke har vi funnet frem et søtt og koselig Xbox 360-spill som slippes i butikkene i dag.

Skjermbilde fra Viva Piñata.

Viva Piñata kommer kan beskrives som et sosialt og spontant spill som inviterer spillere i alle aldre til å utforske en involverende verden hvor de utfordres til å skape og ta vare på et levende hage-økosystem. Dette systemet utvikler seg i sanntid, og spillerne får store muligheter til å skreddersy hagen sin, og skape sitt eget unike paradis.

Spilleren begynner med en liten gruppe grunnleggende verktøy, og må bruke disse til å gjøre miljøet sitt attraktivt for over 60 forskjellige typer ville piñataer. Gameplayet fortsetter å utvikle seg over Xbox Live, hvor spillerne kan få nytt innhold fra andre spillere (eller gjøre andre ting i fellesskap med dem).

Hvis du vil være med i trekningen av dette spillet, må du svare rett på følgende spørsmål:

Hva er en piñata?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden