Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 12

Halvveis inn nedtellingen mot jul gir vi bort en hodetelefon m/mikrofon fra Steel.

Steel er en av mange svært populære produsenter av utstyr skreddersydd for spillere. I dagens luke har nettbutikken Mamoz gitt oss ett eksemplar av hodetelefonen SteelSound 5H v2 – som er en optimalisert versjon av originale SteelSound 5H. Den nye versjonen kommer med forbedret mikrofonkvalitet, lengre mikrofonledning, større og mer komfortable øreklokker og en rekke andre tekniske designforbedringer.

Lyden loves å være spesielt bygget og optimalisert rundt frekvenser som fottrinn, skudd og andre viktige lyder i hektiske skytespill operer innenfor. Hodetelefonen kan deles opp i tre separate deler, slik at den er svært enkel å ta det med seg overalt. Mikrofonen kan dras ut og dyttes tilbake, alt ettersom du ønsker å bruke den eller ikke.

Trenger du ny hodetelefon, og syns denne virket interessant? Da kan du bli med i trekningen ved å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken frekvensrespons har hodetelefonen i SteelSound 5H v2?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden