Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 20

Hadde du ikke hellet med deg når vi gav bort PC-spillet F.E.A.R. i luke tre? Da får du nå en ny sjanse med 360-versjonen og en frontplate til konsollen.

I dagens, og årets tyvende luke i julekonkurransen, ligger Xbox 360-versjonen F.E.A.R. – et av årets kanskje skumleste og beste konsollspill, som vår anmelder roste opp i skyene med sin 9 av 10-anmeldelse.

F.E.A.R. står for "First Encounter Assault Recon", og er navnet på den topphemmelige organisasjonen du er en del av. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. Du leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene.

Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs), og variasjon er et nøkkelord her.

Sammen med dette utsøkte Xbox 360-spillet, kan du vinne en eksklusiv frontplate til konsollen. Interessert? Da må du være over 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

I forkant av utgivelsen av F.E.A.R. ble det laget en viral markedsføringskampanje. Hva het denne?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden