Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 21

Til dagens luke har vi fått tak i en solid gamingpakke fra den populære produsenten Icemat.

Icemat er kanskje aller mest kjent for sine musmatter, men har også en rekke andre spillspesifikke produkter i sin portfølje. Til den tyvende luken i Gamer.no sin julekonkurranse har vi fått tak i en svært tøff pakke, med noen av Icemats mest populære produkter, nemlig Icemat Siberia USB Soundcard, musmatten Icemat 2nd Edition, Icemat Siberia Headset og Icemat Siberia In:Ear Headset.

Hodetelefon og øreplugger med mikrofoner, USB-lydkort og musmatte kan bli ditt.

Icemat Siberia USB Soundcard er et bittelite, men kraftig USB-lydkort, som gir deg flott lyd uansett hvor du kobler den til. Lydkortet har virtuell 7.1 surround, perfekt for spill, musikk og film. Lydkortet støtter også Mac.

Ørepluggene Icemat Siberia In:Ear Headset stenger bakgrunnslyden effektivt ute, og er spesielt utviklet for MP3-spillere, bærbare datamaskiner og Sony PSP. Den medfølgende mikrofonen gjør den også velegnet til IP-telefoni. Øreproppene kan justeres for å passe i alle typer ører.

Med Icemat Siberia Headset går design, komfort og ytelse hånd i hånd. Også dette fungerer ypperlig for spill, musikk, film og IP-telefoni, og den medfølgende mikrofonen kan festes på hodesettet ved behov. Høyttalerne i hodetelefonen opererer med en frekvensrespons på 18-28 000 Hz og impedans på 40 Ohm.

Til slutt i denne flotte pakken har vi altså den tøffe musmatten Icemat The 2nd Edition – som er nærmest identisk med den forrige utgaven, bare mye større (nærmere bestemt 250 x 300 mm). Det gjør den velegnet til brukere som foretrekker lav sensitivitet på spillmusa. Matten har en glassoverflate og seks gummiføtter for å sikre at den ikke sklir.

Har du lyst på denne stilige utstyrspakken? Da må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket land har Icemat sitt hovedkontor?
I hvilket år kom den originale Icemat-musmatten på markedet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden