Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 4

I årets fjerde luke har vi funnet frem en tastaturpakke fra Zboard, skreddersydd for tilhengere av actionspill eller World of Warcraft.

Konseptet bak Zboard Gaming Keyboard er å tilby et skreddersydd tastatur for spillere av de mest populære PC-spillene på markedet. Selve basen har to USB-porter for mus, joysticker eller minnepinner, og ni hurtigknapper for å fyre opp funksjoner eller programmer man ofte benytter seg av. I tillegg har den syv multimediaknapper for å starte/stoppe/pause musikken, samt regulere volumet og skifte låt.

Hvert tastatursett kan byttes ut med enkle grep, og Zboard-basen gjenkjenner det nye tastaturet uten at du må installere drivere. Det medfølgende spilltastaturet er utviklet for skytespill og actionspill. Her er den venstre delen tilpasset det kjente "sommerfugl"-oppsettet, med større og vinklede knapper for å øke komforten og presisjonen. Godt brukte kommandoknapper er tydelig merket, og alle viktige knapper er innenfor rekkevidden til høyrehånda. Den høyre delen av tastaturet inneholder et vanlig "QWERTY"-oppsett for prating.

I tillegg til denne gir vi bort et unikt tastatur spesiallaget for World of Warcraft. Her har høyre del av tastaturet fått et dedikert område, hvor kommandoer for å snakke, rope og viske, til gildet eller en gruppe har egne knapper. Der finner man også merkede knapper for å komme seg raskt til oversikten over magi, egenskaper, talenter, oppdrag, omdømme osv. Noen knapper kan programmeres til å gjennomføre bestemte handlinger, og "QWERTY"-tastaturet i venstre del har tydelig merking for alle standard spillkommandoer.

Hvis du vil vinne denne pakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange simultane tastaturtrykk kan Zboard Gaming Keyboard oppfatte?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden