Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 7

Lyst på actionspillet Saints Row på Xbox 360? Da er dagens luke i julekonkurransen midt i blinken.

I årets syvende luke av julekonkurransen kan du vinne det kritikerroste Xbox 360-spillet Saints Row – hvor du starter som ferskt gjengmedlem i en urban by. Livet er hardt, og hver bidige fornærmelse mot en av de fire rivaliserende gjengene erkjennes som en krigsinvitasjon. Alle gjengene ønsker å dominere byen og få respekt, og du må opparbeide deg en god økonomi ved mer eller mindre lovlige metoder.

Skjermbilde fra Saints Row

Pengene du tjener brukes til å friske opp profilen din, som igjen fører til økt respekt innad gruppa. Nye oppdrag låses opp etterhvert som statusen øker, og du tilegner deg statig større eierandeler av byen. På nett kan du rekruttere andre spillere til din gjeng, for å utfordre andre gjenger.

Har du behov for å slukke slukke tørsten etter rå vold, stygt språk og friheten til å være en stor drittsekk i julestria, så må du være over 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter byen Saints Row foregår i?
Hva heter gjengen du blir rekruttert inn i?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden