Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 10

Årets første tosifrede julekonkurransedag inneholder en legendarisk utgave av Halo 3 og Messenger Kit til Xbox 360.

I det avsluttende kapittelet i Halo-trilogien vender Master Chief tilbake til jorden der de onde Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaksen, og for første gang er ikke de to sammen i krigen mot den invaderende hæren.

Halo 3 Legendary Edition og Messenger Kit ligger i dagens premiepott.

Blant de viktigste nyhetene er muligheten for at fire personer kan samarbeide gjennom hele kampanjen. Videre får vi større områder og et utvidet våpenarsenal, med gamle klassikere og nye leketøy. I tillegg introduseres vi for et bobleskjold som man kan løpe gjennom, samtidig som det blokkerer alle våpen. Et lignende energifelt kan brukes for beskyttelse, samtidig som du kan skyte ut av det fra riktig side. Som før kan man vente seg et omfattende spillermiljø på nettet.

I dag har vi gleden av å gi bort en unik samlerutgave av Halo 3, som inneholder en tøff modell av Spartan Mjolnir Mark VI-hjelmen, en rekke dokumentarer, videoer, lydkalibreringsverktøy for HDTV-er i Halo-tema, forbedrede utgaver av filmmateriellet fra Halo: Combat Evolved og Halo 2, og selvsagt Halo 3-spillet.

I tillegg gir vi bort Messenger Kit, som inneholder et lite tastatur man kan koble til håndkontrolleren og trådløs hodetelefon med mikrofon. Dette gjør det enklere og raskere for Xbox 360-eiere å kommunisere via MSN.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken karakter fikk Halo 3 i hovedanmeldelsen her på Gamer.no?
Når ble Windows Messenger tilgjengelig på Xbox 360?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden