Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 16

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi åpner en ny kalenderluke

Hva falt ut av luken i dag?

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Smartklokke for eventyrere i The Commonwealth

Med Pip-Boy appen kan du se over våpen, kart og helse med din mobiltelefon.

Bak dagens luke ligger et av årets beste spill i sin mest detaljerte utgave. Dagens premie er nemlig Fallout 4: Pip-Boy Edition til PC.

Da Fallout 4 ble sluppet tidligere i høst, var det liten tvil om at det falt i smak hos vår anmelder, som honorerte PC-utgaven med høyeste karakter. Et nyansert moralsystem, interessante figurer og en stemningsfull verden er noen av kvalitetene som gjør Fallout 4 til noe av det beste innen sandkassespill per dags dato.

Med Pip-Boy Edition får du likevel langt mer enn et fantastisk spill. Her får du nemlig med en tro kopi av Pip-Boy-anordningen som du benytter i spillet. Kopien er utformet for å benyttes med mobilapplikasjonen med samme navn, som du kan laste ned til din smarttelefon. Med appen installert, og med telefonen festet til kopien, har du plutselig din helt egen Pip-Boy som du kan bruke for å fjernkontrollere spillkassetter, nivåsystemer, radiokanal og andre ting i sanntid i Fallout 4.

Fallout 4 Pip-Boy Edition.
Bethesda Softworks

Spillpakken inkluderer også et stativ til Pip-Boy, for deg som heller vil ha den på utstilling i vitrineskapet. I tillegg følger det med en Pip-Boy Pocket Guide, en plakat med oversikt over oppgraderinger i spillet, samt en spill-eske i metall. Har du ennå ikke gått til anskaffelse av Fallout 4, er dette en utmerket mulighet til å stikke av med spillet i den mest utagerende innpakningen som tenkes kan.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden