Podkast

DoubleJump, episode 65

Julestresset har satt seg hos DoubleJump

Året runder straks av, og gjengen prøver å rekke over de beste spillene fra 2016.

Let It Die.
Grasshopper Manufacture

Marius og Gøran får besøk av tidligere podkastmedlem Jens Erik, som snakker litt om livet og jobben hos Funcom. Han har naturlig nok spilt mye Conan Exiles, men har også funnet tid til både Picross 3D Round 2, Mafia 3 og Titanfall 2.

Marius plukker videre på Game of the Year-listen sin, og har lett etter branner i Firewatch, mens Gøran fortsatt er på boybandtur med gjengen i Final Fantasy XV. I tillegg har Gøran skaffet seg amerikansk PlayStation Network-konto, ene og alene for å teste Let it Die.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden