Just Cause til Xbox 360

Eidos sitt frihetsfylte actionspill Just Cause kommer nå også til Xbox 360.

I Just Cause får du rollen som Rico Rodriguez, en CIA-agent som jobber i skjul med det mål for øye å styrte regjeringen i San Esperito. Denne Sør-Amerikanske øystaten er mistenkt for å samle opp masseødeleggelsesvåpen, og regnes som en trussel mot verdens sikkerhet. Det er allerede store problemer på øya, hvor flere fraksjoner kjemper om makten. Alt som trengs ser ut til å være en liten dytt i "riktig" retning.

Du kan selv velge hvordan du vil nå målet ditt, og Eidos forteller at du blant annet kan spille de forskjellige fraksjonene opp mot hverandre, inspirere til opprør blant massene eller bygge allianser med opprørerstyrker og narkotikakarteller. Utviklerne lover endeløse muligheter og massevis av frie oppdrag.

Du kan reise hvor du vil på det tropiske paradiset, som består av fjellområder, jungler, strender, byer og landsbyer. Utviklerne i svenske Avalanche Studios lover at du får tilgang til en svært stor og variert mengde kjøretøy, fly og båter.

Nå har Eidos bekreftet at Just Cause kommer til Xbox 360 i tillegg til PC, PS2 og Xbox. Christofer Sundberg fra Avalanche Studios forteller at de er stolte over å kunne lansere spillet til Xbox 360, og at de alltid har hatt som mål å levere en neste-generasjons spillopplevelse. Ved hjelp av kraften i Xbox 360 håper de å kunne gi oss noe virkelig spesielt.

Lanseringen av alle fire versjoner vil finne sted til høsten. For mer informasjon om dette spennende spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden