Kald krig i 2009

Stridsvogner i kamp

Atari vil gi ut det eksplosive sanntidsstrategispillet Codename Panzers: Cold War.

Da den tyske utgiveren 10tacle Studios gikk konkurs tidligere i år fikk det alvorlige konsekvenser for flere utviklere og spill. Et av disse var ungarske Stormregion, som utviklet Codename Panzers: Cold War for 10tacle Studios.

Tilbake fra de døde.

Flere av utviklerne fra Stormregion har nå dannet et nytt selskap, som er i ferd med å gjøre ferdig utviklingen av Codename Panzers: Cold War. De har også inngått en utgivelsesavtale med Atari, som vil lansere spillet i februar.

Codename Panzers: Cold War er et sanntidsstrategispill hvor handlingen er lagt til den kalde krigen. Sovjetunionen, under Josef Stalin, innleder et fullskala-angrep på NATO, og tredje verdenskrig er et faktum.

Her vil vi blant annet oppleve harde kamper mellom amerikanske M103-stridsvogner og russiske Troyanov-stridsvogner.

I tillegg loves omfattende flerspillermuligheter (inkludert en samarbeidsmodus), samt store muligheter til å skreddersy enhetene. Den siste tiden før utgivelsen brukes på balansering og finjusteringer.

Det blir definitivt spennende å se om dette spillet (som opprinnelig var klart for utgivelse i mai) fortsatt klarer å imponere, slik det gjorde da krigerske Mikael Harstad Groven tok en titt på det i fjor.

Siste fra forsiden