Kalde grøss på havets bunn

I Narcosis er du fanget på bunnen av Stillehavet.

Narcosis Team

Grøsserspill handler ofte om å være isolert, og fanget i dødelige omgivelser. Få omgivelser på kloden vår er like dødelige som havdypet, og det er her den kommende overlevelsesgrøsseren Narcosis finner sted.

Fastlåst på havbunnen

Ny trailer fra Narcosis.

Du spiller en dykker som har jobbet på et konstruksjonsprosjekt dypt nede under Stillehavet. En ulykke har imidlertid isolert deg, og nå må du forsøke å overleve i en verden der noe så enkelt som luft å puste i er mangelvare.

Spillet ser primært ut til å fokusere på psykologisk skrekk, og det er ikke alltid lett å skille mellom hva som er virkelighet og hva som er fantasi.

Narcosis er et førstepersonsspill, og støtter Oculus Rift. Spillet er under utvikling hos et ungt studio i Frankrike, og har allerede fått mye positiv oppmerksomhet. Utviklerne håper å lansere det i løpet av tredje kvartal 2015.

Om du synes det virker fristende å spille et undervansspill, men ikke nødvendigvis synes det er så gøy å være livredd, bør du kanskje sjekke Natural Selection-skapernes neste spill, Subnautica.

Et litt mer actionfylt alternativ er Depth, som vi sist skrev om i 2010, men som akkurat er lansert. Der møtes dykkere og haier til dødelig flerspillerkamp.

Siste fra forsiden