Kampen om Midgard 2 til Xbox 360

Strategispillet Kampen om Midgard 2 er under utvikling for Xbox 360, med lansering til sommeren.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II er oppfølgeren til det meget godt mottatte strategispillet fra 2004. Takket være rettigheter til å lage spill basert på både bøkene og filmene av Ringenes Herre-universet, kan Los Angeles-studioet til Electronic Arts tilby en dybde som aldri tidligere har vært mulig. Inntil fredag var denne stortittelen kun kjent som en PC-utgivelse, men nå har EA røpet at en versjon for Xbox 360 også er på trappene.

Xbox 360-versjonen vil være basert på PC-versjonen, men med nødvendige tilpasninger for konsollpublikummet. Blant annet kan vi vente oss HD-støtte og en mer konsollvennlig kontroll, hvor også uerfarne spillere kan komme lett i gang. Men i følge EA vil også erfarne strategientusiaster få sin ønskede dybde og fleksibilitet, for å skape en dyp og kompleks strategiopplevelse. Xbox 360-versjonen vil også kunne spilles over nettet via Xbox Live-tjenesten til Microsoft.

I Kampen om Midgard 2 kan spilleren enten ta del i troppene til alvene eller dvergene, eller kjempe de ondes kamp ved hjelp av helt nye skapninger som ikke er vist frem i filmen. Tåkefjellene, Myrskog og Dol Guldur er blant de nye områdene du må kjempe deg gjennom ved hjelp av nye kraftige våpen og egenskaper. Kall inn drager, start vulkanutbrudd eller fyr opp et voldsomt lynnedslag. Den kunstige intelligensen er forbedret, og det er essensielt å mestre både nærkamper og flankemanøvre for å lykkes.

Xbox 360-versjonen lanseres til sommeren, mens PC-versjonen kommer allerede 2. mars. De første to skjermbildene fra 360-versjonen er lagt opp i vårt bildegalleri.

Siste fra forsiden