Nytt fotballspill i mai

Kan det ta kronen fra FIFA?

Med Pure Football vil Ubisoft konkurrere med FIFA og PES.

Mens FIFA og Pro Evolution Soccer kjemper så fillene fyker om å være kongen på den virtuelle fotballtronen har de bare opplevd sporadiske angrep fra andre spillserier. Nå har Ubisoft bestemt seg for å konkurrere i sjangeren, med Pure Football.

Mann med ball.

Spillet er under utvikling hos Ubisoft Vancouver, og den verdensomspennende lanseringen vil finne sted allerede i mai. Til tross for dette har Ubisoft fortsatt ikke røpet hvilke plattformer spillet kommer til.

Pure Football skal ifølge pressemeldingen fokusere på det "de intense, fysiske og spektakulære" aspektene av sporten, med et kamera hvor handlingen sees fra litt over skulderen til spilleren du kontrollerer og et dynamisk lydsystem.

Ubisoft håper dette vil gjøre at du føler deg som en del av kampen, i stedet for en tilskuer som ser på en fotballkamp på TV.

I motsetning til FIFA og PES er det kun fem spillere på hvert lag i Pure Football. Spillet kommer med 230 elitespillere, 17 internasjonale lag og 17 internasjonale spillere. Man kan også skape sin egen spiller i kampanjemodus.

Som seg hør og bør har spillet også mulighet for flerspiller, for opp til fire spillere lokalt og to spillere over nettet. Nettbaserte poengtavler støttes også.

Siste fra forsiden