Kan du samle oldtidens Kina?

Nytt strategispill byr på taktiske utfordringer.

Warring States Tactics er et strategispill satt til Kina i perioden som kalles de stridende staters tid. Denne perioden strakk seg fra omtrent år 400 før Kristus til år 220 før Kristus, og spillet foregår mot slutten av perioden. Staten Qin er i ferd med å legge under seg alle de andre statene og legge grunnlaget for et mektig keiserdømme i Kina.

Heksagonal krigføring

Spillet fokuserer på taktikk, og skal være inspirert av titler som Advance Wars, Fire Emblem, Warhammer og Dynasty Tactics. Hvert kart er bygd opp av heksagonale ruter, og du må bruke ulike taktiske virkemidler for å ta knekken på motstanderne. Underveis må du blant annet beleire store slott.

Warring States Tactics skilter både med en historiedrevet enspillerkampanje og flerspiller. I enspillerkampanjen inneholder slagene skriptede sekvenser og historiefortelling.

For øyeblikket er spillet i tidlig alfa. Utviklerne i det ferske studioet Polynation Games håper å få det lansert på Steam, og har i den forbindelse lansert en Greenlight-side for spillet. Planen er å lansere Warring States Tactics for Windows, Mac OS X og Linux.

Les også: Sniktitt på Battle Worlds: Kronos
Les også: Magisk strategi i Warlock 2

Siste fra forsiden