Magisk strategi i Warlock 2

Imperiebyggespillet Warlock: Master of the Arcane får oppfølger.

Paradox

Paradox har annonsert oppfølgeren til fantasy-strategispillet Warlock: Master of the Arcane. Det nye spillet heter Warlock 2: The Exiled, og skal lanseres på Windows-baserte PC-er til våren. Som før er det russiske Ino-Co Plus som står for utviklingen.

Civilization med magi

Warlock 2: The Exiles blir et turbasert imperiebyggespill der vi nok en gang må kjempe om makten i det magiske universet Ardania. Som i forrige utgivelse er fokuset på magi, og du får over 150 ulike magiske formularer som du kan bruke til å hjelpe både imperiet og enhetene dine, samt skape trøbbel for motstanderne.

Siden spillet foregår i et magisk univers får du også hundrevis av ulike typer monstre og andre vesener som du kan lede i kamp.

Spillet skilter med tradisjonell enspillermodus der du kjemper mot datastyrte motspillere, samt en rekke ulike flerspillertyper. Det blir blant annet mulig å samarbeide mot datamaskinen eller bare kjempe så fillene flyr.

Våren 2014 blir svært interessant for de som liker fantasirike imperiebyggespill. Foruten Warlock 2 kan vi nemlig også se frem til Age of Wonders 3 og Endless Legend.

Under artikkelen kan du se en artig trailer fra Warlock 2. Ta også en titt på det offisielle nettstedet.

Les også: Nytt spill fra mannen bak Civilization V
Les også: Anmeldelse av Warlock: Master of the Arcane

Vi er alle i hextase her nå.

Siste fra forsiden