Kan du forsvare vår ære?

Kan du forsvare vår ære?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Halo: Reach er ventet i butikkene 14. september, og i anledning release arrangerer Microsoft en vennskapelig turnering oss spillmedier imellom. Derfor søker vi en ekte Halo-ridder som kan ri under Spillverkets banner og hale seieren i land for oss. Er du den vi leter etter?

Slik går det for seg

Selve turneringen finner sted 23. september kl. 19 til 23, og det betyr at du må ha muligheten til å koble deg til Xbox Live på dette tidspunktet. Ridderen som blir valgt ut vil motta spillet sånn cirka en uke i forveien slik at han eller hun får trent noen runder før selve turneringen finner sted.

Det er selvsagt ikke bare heder og ære vinneren stikker av med, selv om uoffisiell norgesmester i Halo: Reach selvsagt er en fin premie i seg selv. I tillegg får de tre beste også følgende:

    1. premie: Xbox 360 250GB + 12 måneders abonnement på Xbox LIVE + Halo goodie bag
    2. premie: 12 måneders abonnement på Xbox LIVE Halo: Reach limited Ed.
    3. premie: 12 måneders abonnement på Xbox LIVE Halo: Reach limited Ed.

Så videre til det med liten skrift:

Er du en erfaren fremtids-romridder? Er du lidenskapelig opptatt av Halo? Er du generelt bare veldig interessert i å være best på Spillverkets vegne? Da vil vi høre hvorfor akkurat du er best skikket til å representere Spillverket i Halo: Reach-turneringen i forumtråden nedenfor. Fortell, fortell!

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen