Kattekvinnen kommer!

Nei, det er ikke snakk om dataspill basert på Harald Eia sin noe skremmende kattekvinnekarakter, men filmen Catwoman med den langt mer lekre Halle Berry i hovedrollen.

Catwoman-filmen skal etter planen lanseres i juli i år, og filmpublikum kan se frem til en rekke spesialeffekter, herlig action og naturligvis, smellvakre Halle Berry i tettsittende kattekvinnedrakt. Nå kan Gameindustry.biz fortalt at den britiske utvikleren Argonaut er i god gang med et spill basert på filmen, og at dette etter planen skal lanseres omtrent samtidig med filmen.

Utgivelsen er det Electronic Arts som står for, og i følge Gameindustry.biz ser spillgiganten på Catwoman-spillet som en av sommerens store titler. De håper naturligvis kattekvinnen kan bli minst like populær blant spillere verden over som Lara Croft. Vi håper at Catwoman-spillet viser seg å bli bedre enn vanlige filmlisenser (som dessverre har en tendens til å selge mer på grunn av lisensen enn kvaliteten).

Tittelen har ikke blitt offisielt annonsert enda, så mer informasjon har vi ikke å by på akkurat nå. Vi vil imidlertid være tilbake med fersk informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden