Killzone 2 selger i bøtter og spann

Killzone 2 selger i bøtter og spann

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Guerilla har åpenbart gjort noe riktig med Killzone 2 - etter drøyt to ukers salg har over én million mennesker gått til anskaffelse av det etterlengtede spillet. Killzone 2 har utvilsomt vært Sonys store satsing kommersielt og resultatene kommer nå. I løpet av den første uka ble det solgt 750 000 kopier av spillet, og blir bare slått av Metal Gear Solid 4 og GTA IV i kampen om raskest selgende spill på PS3.

Killzone 2 imponerer med grafikken
Killzone 2 holder koken

Killzone 2 ble aldri den helt store konsollselgeren som man forventet. I følge VGChartz har det vært en forholdsvis beskjeden økning i salget av konsoller, ettersom skytespillet hovedsaklig selges til eksisterende eiere av Playstation 3.

Dette er tidlige tall og med tanke på at det totalt er over 20 millioner Playstation 3-konsoller ute blant brukerne, er ikke nødvendigvis én million solgte kopier banebrytende for en så viktig storsatsing fra Sony sin side. Tallene kan fort øke nevneverdig igjen når pakken som skal inneholde PS3 + Killzone 2 kommer for salg i nær fremtid.

(Kilde: PS3 Center)

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen