King Kong - uspillbart på Xbox 360?

I går fikk en artikkel hos BBC folk til å tro at Xbox 360-versjonen av King Kong var uspillbart på enkelte TV-er. Nå har Ubisoft ryddet opp i forvirringen.

I går dukket det opp en artikkel på nettstedet til BBC hvor Ubisoft-sjefen Yves Guillemot innrømmet at det var et problem med lysstyrken på Xbox 360-versjonen av King Kong på enkelte TV-er. Problemet var at spillet var for mørkt, og at det dermed ble vanskelig å spille.

- Vi har et problem på 360. Skjermen er for mørk på noen TV-er, noe som totalt forandrer spillopplevelsen. Når det er mørkt, kan du ikke se hvor du skal gå, sa Guillemot til BBC.

Dette ble det naturlig nok gjort et stort poeng av i artikkelen, hvor man presenterte saken som om Guillemot anbefalte folk å gå for en av de andre versjonene av spillet i stedet for Xbox 360-versjonen. Dette ser imidlertid ikke ut til å ha vært Ubisoft-sjefens hensikt, og i nå har selskapet klargjort situasjonen.

I en kommentar til nettstedet News0r har Ubisoft beklaget at noen av kommentarene til Yves Guillemot har blitt tatt ut av kontekst, og at selskapet stiller seg helt og fullt bak alle versjonene av King Kong. De forteller imidlertid at de etterforsker rapporter om at spillet er for mørkt på enkelte plasmaskjermer, men sier at problemet raskt kan løses av brukerne selv ved å skru opp lysstyrken på TV-en.

Siste fra forsiden