Kingdom Hearts III har lekket – spillsjefen ber fans om å ikke dele spoilere

Square Enix

En drøy måned før den etterlengtede lanseringen av Kingdom Hearts III har flere eksemplarer av spillet funnet veien ut i det fri. En person med tilknytning til fabrikken der spillplatene trykkes opp skal visstnok stå bak lekkasjen, og diverse bilder og video har dukket opp i sosiale medier og andre steder på nettet.

Kingdom Hearts-fans har vært raske med å advare hverandre om å se opp for spoilere. Seriens Reddit-kanal lover også umiddelbar utestengelse for enhver person som deler informasjon som kan ødelegge opplevelsen for andre.

– Ikke del disse videoene

Hele uttalelsen fra Kingdom Hearts III-sjef Tetsuya Nomura.
Square Enix

Søndag morgen tok spillsjef Tetsuya Nomura til Twitter for å bekrefte lekkasjen, og for å be fans om å gjøre en innsats for å unngå større spredning.

– Vi er klar over at en liten del av Kingdom Hearts III har dukket opp på nettet før dets offisielle lansering. Vi vet også hvordan dette skjedde. Vi beklager at dette har skapt bekymring for våre fans som gleder seg til lanseringen. Hele teamet har jobbet sammen siden [lørdag] for å undersøke hva vi kan gjøre bedre i denne situasjonen, men først vil vi be dere om å ikke dele disse videoene, skrev Nomura.

Videre takket spillsjefen for jobben fans allerede har gjort med å hindre lekkasjen i å gjøre altfor stor skade. Han kunngjorde også at epilogen og den hemmelige avslutningssekvensen til Kingdom Hearts III vil legges til spillet ved en senere anledning, for å unngå at de lekkes før lansering.

– Vi er én måned unna lanseringen. La oss nyte spillet sammen når det kommer ut 29. januar 2019, avsluttet Nomura.

Kingdom Hearts III kommer til PlayStation 4 og Xbox One.

Det tredje hovedspillet i serien byr på nye verdener å utforske.
Blant annet får vi besøke Elsa og Anna fra Frost-filmen »

Siste fra forsiden