Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III setter nye rekorder

Spillet selger raskere enn noe annet innslag i den populære serien.

Square Enix

Over tretten år etter lanseringen av Kingdom Hearts II har Square Enix nå lansert det tredje hovedspillet i serien. Den lange ventetiden har imidlertid ikke dempet entusiasmen blant fans, og i løpet av sin første uke har Kingdom Hearts III blitt revet av butikkhyllene.

I en pressemelding forteller Square at over fem millioner eksemplarer av spillet har gått ut til butikker verden over. Tallet sier ikke noe om hvor mange eksemplarer som faktisk er solgt fra butikk til forbruker, men det gir likevel en god pekepinn på etterspørselen fra forbrukere.

Fem millioner på en uke gjør Kingdom Hearts III til det raskest solgte spillet i serien hittil. Det er selvfølgelig verdt å merke at dette er det første som faktisk har blitt gitt ut på flere plattformer samtidig, og også det første som har kommet til Xbox.

Nye eventyr i Disneyland

I Kingdom Hearts III trer vi nok en gang inn i de enorme skoene til Sora, som sammen med Donald og Langbein besøker flere Disney-verdener for å bekjempe ondsinnede Heartless og de utspekulerte medlemmene fra Organization XIII.

Blant annet får vi gjensyn med verdenene fra Pirates of the Caribbean og Hercules, mens Toy Story, Monsterbedriften, Frost og To På Rømmen dukker opp for første gang. Vi jobber iherdig med å komme seg gjennom opplevelsen, og en anmeldelse kommer så snart den er klar.

Les også: Kingdom Hearts II - Oppfølgeren som endret alt »

Siste fra forsiden