Kingdom Hearts III - Re Mind

Kingdom Hearts III-utvidelsen Re Mind er lansert

Serverer mer historie og heftige sjefskamper.

Square Enix

Etter mange måneder med venting har Square Enix omsider lansert Kingdom Hearts IIIs historieutvidelse Re Mind. Tilleggspakken er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4, og finner først veien til Xbox One den 25. februar.

Sora og de andre Kingdom Hearts-folkene er tilbake for mer action. (Video: Square Enix)

For de som er klare for å slenge 289 kroner på bordet, byr Re Mind på en rekke nyheter til Squares foreløpig siste Kingdom Hearts-eventyr. Her får vi blant annet bli med på en annen side av hovedhistorien i Kingdom Hearts III, der Sora igjen må bekjempe onde krefter i et forsøk på å redde Kairi.

Ellers melder utvikleren om en fersk modus kalt Limitcut, der man må gjennom 13 sjefskamper i tur og orden. Ivrige fans kan også grave frem en hemmelig del av spillet som skjuler en ekstra tøff fiende.

Selv om du ikke kjøper Re Mind, blir det noen nyheter på deg også. En oppdatering til spillets historie, nye egenskaper og flere Keyblades introduseres gratis samtidig med utvidelsen, for alle som eier spillet.

Kingdom Hearts III ble godt likt av vår anmelder, som klinte til med ni av ti på karakterskalaen. Blant annet fikk spillet skryt for å nøste opp 17 år med Kingdom Hearts-historie på ypperlig vis, mens kamper, utseende og lydbilde også fikk pluss i margen.

Les også: Final Fantasy VII Remake utsatt »

Siste fra forsiden