Kingdom Hearts III - Re Mind

Se mer av Kingdom Hearts IIIs kommende utvidelse

Square har sluppet en ny trailer for Re Mind.

Square Enix har startet festen tidlig i forkant av helgens Tokyo Game Show – Japans største spillmesse. Mandag slapp utvikleren en ny trailer for Kingdom Hearts III-utvidelsen Re Mind, med litt nytt for fans å tygge på.

Kingdom Hearts III.
Square Enix

I videoen, som du finner øverst i artikkelen, skimter vi litt av det som venter spillere i den kommende utvidelsen. Her kombinerer blant annet Lea, Xion og Roxas i én kamp, mens Aqua og Ventus jobber sammen i en annen. I tillegg får vi se Roxas med det ikoniske Keyblade-våpenet Oathkeeper, som ikke har vært med så langt i Kingdom Hearts III.

Som Square forteller skal Re Mind lanseres en gang denne vinteren, som en gratis pakke for de som eier Kingdom Hearts III på PlayStation 4 eller Xbox One. Utvidelsen skilter med nye sjefskamper og en ny form for Sora, og vi loves også mer informasjon om medlemmene i den mystiske Organization XIII.

En offisiell dato for Kingdom Hearts III - Re Mind er ikke satt.

Vakker og variert avslutning

Etter mange år med venting kunne Square omsider lansere Kingdom Hearts III i januar i år. Spillet fortsatter den kompliserte historien om Sora og gjengen, som nok en gang stikker innom diverse Disney-verdener for å redde dagen.

Spillet fikk mye ros fra vår anmelder, som kalte det en heidundrende vakker og enormt variert avslutning på Kingdom Hearts-eventyret.

– Som en kulminasjon av en 17 år gammel spillserie, er Kingdom Hearts III intet mindre enn et mesterstykke. Her nøster utviklerne opp i det som kan krype og gå av tråder, plottpunkter og subtile detaljer fra de åtte foregående spillet i serien, og det nesten uten å vike en tomme fra den velkjente stilen og den tematiske overbevisningen Nomura og gjengen hans har fulgt siden begynnelsen, skrev Espen Jansen.

Neste storspill på Square-kalenderen er Final Fantasy VII Remake.
Vi fikk prøve den etterlengtede nyversjonen i sommer »

Siste fra forsiden