Square Enix kunngjør: Kingdom Hearts III er ferdigutviklet

Lad opp til lansering med en splitter ny trailer for spillet.

Over fem år etter spillets opprinnelige kunngjøring, er Kingdom Hearts III omsider ferdig. Square Enix har lagt den siste puslespillbiten på plass, og alt skal nå være klappet og klart til lanseringen i januar.

Langbein, Sora og Donald får blant annet møte Flynn Rider i Kingdom Hearts III.

Nyheten kommer fra spillsjef Tetsuya Nomura, via en melding fra spillets offisielle Twitter-konto. Der la han også ut en ny trailer for Kingdom Hearts III, som gir en gjennomgang av flere av eventyrene fans skal få oppleve.

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – avslører ingen nyheter, men går over flere av de allerede bekreftede verdenene. Her møter vi figurer fra Frost, Toy Story, Hercules, To På Rømmen, Monsterbedriften, Pirates of the Caribbean og Big Hero 6. I tillegg får vi nok et glimt av Organization XIII og sjefsskurken Master Xehanort.

Lang utviklingstid

Som nevnt ble Kingdom Hearts III først avduket under E3 2013. I årene som fulgte fikk vi kun korte glimt av den etterlengtede oppfølgeren, og selv om Square stort sett holdt lanseringsplanene for seg selv gikk det rykter om utsettelser både her og der.

I 2018 fikk de offisielle detaljene om spillet endelig ben å gå på, men planen om å lansere spillet før jul gikk i vasken. I stedet tok utvikleren sikte på 29. januar 2019, og i og med at utviklingsarbeidet er ferdig ser det ut til at den lange ventetiden snart vil være over.

Kingdom Hearts III kommer til PlayStation 4 og Xbox One.

Julen 2018 blir likevel ikke helt fri for Kingdom Hearts.
Spillet får en slags VR-opplevelse på PlayStation VR »

Siste fra forsiden