En flom av Kingdom Hearts III-nyheter dukket opp i helgen

To nye trailere viste fram Monsterbedriften, spillets nye temalåt og en bøling av nye og tilbakevennende figurer.

Den japanske utgaven av Disney-messen D23 gikk av stabelen denne helgen, og midt oppi det hele dukket det (ikke overraskende) opp en rekke nyheter om det kommende storspillet Kingdom Hearts III.

Nyhetene kom stort sett i form av to splitter nye trailere. Det første klippet (som du kan se i videovinduet over) avduket en splitter ny verden basert på Pixars 2001-klassiker Monsterbedriften. Her skal man slå seg sammen med monstrene Sully og Mike Wazowski for å beseire typiske Heartless- og Unversed-fiender.

Videre i traileren får vi endelig se hvordan Rapunzel og Eugene fra To På Rømmen kaster seg med i kampene, før det etter hvert også dukker opp en «summon»-utgave av den lille havfruen, Ariel, og en rekke Dream Eater-skapninger som hjelper Sora, Donald og Langbein i kamp.

Riku er bare én av figurene som får en «makeover» i Kingdom Hearts III.
Skjermbilde fra YouTube

Klippet viser i tillegg at både Marluxia og Vanitas (kjenninger fra henholdsvis Chain og Memories og Birth By Sleep, journ. anm.) har kastet seg tilbake i den evige runddansen mellom lyset og mørkets krefter.

Redesignet Riku

Som om ikke det var nok, fikk vi også enda en trailer: I denne får vi stort sett se klipp vi allerede har fått servert tidligere, men over spillsekvensene kan man nå høre den engelske utgaven av spillets kommende temalåt, «Don't Think Twice».

Den japanske sangerinnen Utada Hikaru står nok en gang bak hovedsporet, som tradisjonen tro antagelig kommer til å spilles under både åpnings- og avslutningsfilmen i Kingdom Hearts III (om enn i en litt annen og remikset form i åpningen av spillet).

Trailer nummer to gir oss også en smakebit på hvordan Riku og Mikke vil se ut i spillet. I begynnelsen av Kingdom Hearts III er disse to figurene etter sigende på vei gjennom mørkets gemakker, og da er det tydeligvis viktig i kle seg ekstra stilig for å holde skyggene unna.

Avslutningsvis er det viktig å merke seg at begge de to nye trailerne tviholder på 2018 som spillets lanseringsvindu, og under messen ble det visstnok fortalt at en mer konkret lanseringsdato vil dukke opp på årets E3 – dette arrangementet avholdes hvert år i Los Angeles i begynnelsen av juni, så da er det bare å smøre seg med enda litt tålmodighet.

Fram til da kan du jo lese litt mer om det vi har skrevet om Kingdom Hearts III:
Her er de syv verdenene vi vil se i storspillet (én har allerede blitt avslørt) »

Trailer nummer to viser fram den nye temalåta, samt den nye (og ekstremt kule, journ. anm.) utgaven av Riku. Og så er Mikke der også, da.

Siste fra forsiden