Gjør deg klar til å møte Woody og Buzz i Kingdom Hearts III

Toy Story blir en del av det kommende actionrollespillet, som nå har planlagt lansering i 2018.

I kjent stil er den årlige Disney-messen D23 en yngleplass for Kingdom Hearts-nyheter. Senest i 2015 ble arrangementet brukt for å avsløre at Disney-filmen Big Hero 6 fikk en egen spillverden i Kingdom Hearts III, og nå har det samme skjedd igjen.

Denne gangen er det imidlertid Toy Story som har blitt annonsert som en splitter ny spillverden.

Slik vil Toy Story-universet se ut i Kingdom Hearts III.
Skjermbilde fra YouTube

Tetsuya Nomura var selv til stede for å trekke sløret av den nye traileren (som du kan se i videovinduet over). Her fikk vi først se ferske klipp fra den allerede avslørte Hercules-verdenen (Olympus Coliseum), før turen raskt gikk over til Andys berømte soverom. Her møtte leketøyutgavene av Sora, Donald og Langbein Woody, Buzz og flere andre kjente figurer fra Toy Story-serien, før det hele bar ut på gatenivå hvor en diger gruppe Heartless-fiender stod på lur.

Her kom det også fram at man nå skal kunne spille med minst fem «party»-medlemmer på én og samme tid – Sora, Donald, Langbein, Woody og Buzz var alle med på notene idet de hoppet ut av vinduet og ned til hagen utenfor huset.

Toy Story-universet i Kingdom Hearts III skal etter sigende fortelle en helt ny historie, som står adskilt fra de tre eksisterende Toy Story-filmene.

Fra før av visste vi at Disney-filmen To På Rømmen får sin egen verden i Kingdom Hearts III.
Square Enix

Skal nå komme i 2018

Helt til slutt i traileren kom det fram at Square Enix nå sikter på 2018 som en endelig lanseringsdato for Kingdom Hearts III. Det er da 16 år etter originalspillets lansering i 2002.

Kingdom Hearts er navnet på samarbeidsprosjektet mellom Square Enix og Disney, hvor man får utforske ulike Disney-univers som den spretne ungfolen Sora. Med på slep følger Donald og Langbein, og underveis støter man på stadig nye Final Fantasy-figurer.

Det foreløpig siste spillet i serien, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, var en samlepakke som besto av litt av hvert. Blant annet fikk vi 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentary Passage, som i bunn og grunn fungerte som en demonstrasjon for hvordan det kommende Kingdom Hearts III vil fungere i praksis. Vi likte det vi så svært godt, og kalte det sågar en «perfekt oppladning til Kingdom Hearts III»:

– 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentary Passage fungerer delvis som et spennende mellomkapittel med Aqua i hovedrollen og delvis som en nydelig demo som viser hva Kingdom Hearts III kan komme til å bli, skrev undertegnede den gang.

Toy Story var også med da vi lagde vår ønskeliste tidligere i år:
Disse verdenene vil vi se i Kingdom Hearts III »

Siste fra forsiden