Big Hero 6 er den neste Disney-filmen som skal inn i Kingdom Hearts III

Fortsetter historien fra filmen.

Disney

Kingdom Hearts III kan nå krysse av nok et tilskudd på listen over Disney-filmer som serien har tatt for seg. Animasjonsfilmen Big Hero 6, som ble sluppet i fjor høst, skal få sin egen verden i det kommende spillet.

Nyheten ble sluppet under helgens D23-messe. Som med de fleste av Kingdom Hearts-verdenene vil du få utforske omgivelsene du kjenner fra filmen, i dette tilfelle San Fransokyo – en blanding mellom San Francisco og Tokyo.

Første Marvel-merkevare

Annonseringsvideoen. (Video: Square Enix)

Med dette blir Big Hero 6 faktisk den første Marvel-lisensen som dukker opp i Kingdom Hearts, selv om det er via Disneys animasjonstolkning. Siden Disney kjøpte Marvel i 2009 har serien hatt noen sjanser til å lempe inn figurer derifra.

Vi fikk også vite litt mer om hva historien tar som utgangspunkt, men det røper en del av handlingen i filmen. Ikke les videre om du ikke vil vite for mye om filmen.

Kingdom Hearts-helten Sora slår seg sammen med roboten Baymax for å nedkjempe en ond versjon av seg selv. Dark Baymax, som han heter, ble laget av drakten som roboten mistet på slutten av filmen. Du kan se det første bildet av Dark Baymax nedenfor.

Kingdom Hearts III er det tredje hovedspillet i Kingdom Hearts-serien, og er utviklet av Square Enix i samarbeid med Walt Disney Animation Studios. Det ble ikke nevnt noe som kan hinte til hvor nærme vi er slippdatoen under Disney-messen.

Det har også vært noen hint om at Star Wars kan dukke opp.
Regissøren åpner for Star Wars i Kingdom Hearts »

Det første glimtet av Baymax i Kingdom Hearts. (Bilde: Square Enix)

Siste fra forsiden