Kingdom Hearts III og Final Fantasy VII Remake er enda et stykke unna

Spillsjefen ønsker imidlertid å vise frem mer av spillene i år.

Square Enix, montasje Gamer.no

Den lange ventetiden på både Kingdom Hearts III og Final Fantasy VII Remake vil ikke være over med det første, meldte spillsjef Tetsuya Nomura denne uken. I et intervju med spillblekka Famitsu (via Gematsu) fortalte Nomura at mens Square Enix gjør fremskritt på begge prosjektene må fans belage seg på å vente enda en stund til:

Big Hero 6-filmen får sin egen verden i Kingdom Hearts III.
Square Enix

– Produksjonen går stadig fremover, men selv om vi jobber med spillene må jeg dessverre fortelle at ventetiden blir litt lenger for Kingdom Hearts III og Final Fantasy VII Remake. Jeg er veldig lei for det, men når det er sagt vil jeg lage et spill som står til forventingene deres, sa Nomura.

Ønsker å vise frem mer i år

Ifølge spillsjefen er utviklingsprosessen denne gangen forskjellig fra hva Square har gjort tidligere, og han ønsket derfor ikke å gå i detalj på arbeidet.

For Kingdom Hearts III kunne Nomura fortelle at teamet hans jobber med noen hittil uannonserte verdener, mens andre verdener fortsatt ligger urørte. Hva nyversjonen av Final Fantasy VII angår forsikret han igjen om at arbeidet går fremover, men ellers holdt han kortene tett til brystet.

Square Enix har foreløpig ikke avslørt mye om Final Fantasy VII Remake.
Square Enix

Ut ifra uttalelsene virker det lite sannsynlig at hverken Kingdom Hearts III eller Final Fantasy VII Remake vil lanseres i 2017, men om alt går etter planen håper Nomura å avsløre flere detaljer om begge spillene i løpet av året:

– I fjor delte vi ikke mye informasjon om noen av spillene, men i år vil jeg vise fremdriften vår på en messe eller et show et eller annet sted. Lanseringen av selve spillene er fortsatt et stykke unna, avsluttet Nomura.

Final Fantasy VII Remake er for stort til å være ett spill.
Rollespillet skal deles opp i flere episoder »

Siste fra forsiden