Kingdom Hearts III er endelig avslørt

Sora er på vei til PlayStation 4 og Xbox One.

Sony hadde mye å vise fram på mandagens E3-konferanse, og midt i blant viktoriansk action på attenhundretallet og en regelrett høyre mot Microsoft ble en koselig liten videomelding fra Square Enix-veteranen Tetsuya Nomura vist på scenen.

Her fortalte ringreven fra den japanske utgiveren at de fremdeles er i full gang med utviklingen av Final Fantasy Versus XIII, som for anledningen hadde skiftet navn til Final Fantasy XV. Helt på tampen kunne han også dele en aller siste nyhet med de oppmøtte, nemlig det faktum at Kingdom Hearts III endelig er i utvikling hos Square Enix.

Elleve år gammel serie

En trailer fra spillet viste den lange rekken med Kingdom Hearts-spill som har kommet tidligere, og hvordan samtlige har ledet fram til dette siste kapittelet i den allerede elleve år gamle serien. HD-utgaven av Sora ble sett idet han løp fra (og surfet på) en hel bøling med seriens hovedfiender, The Heartless, samtidig som han hoppet langs bygninger i fullt firsprang.

Hvorvidt dette var en scene hentet direkte fra spillmotoren eller bare et lekkert filmklipp Square Enix hadde stelt i stand gjenstår å se, men bilder av Donald og Langbein ble uansett vist sammen med den sedvanlige angrepslisten nede i venstre hjørne.

Dette er en nyhet fans av serien har ventet på i lang, lang tid. Det har allerede gått åtte år siden Kingdom Hearts II ble lansert, og siden den gang har en rekke mindre titler prøvd å fylle tomrommet på tvers av flere ulike spillkonsoller. Nå vender serien hjem og Kingdom Hearts III blir å finne på PlayStation 4. På Square Enix' egen konferanse på tirsdag formiddag ble det avslørt at spillet også vil dukke opp på Xbox One.

Les også: Final Fantasy Versus XIII har skiftet navn Les også: Tilbakeblikk: Kingdom Hearts

Sora i herlig HD

Siste fra forsiden