Ny Kingdom Hearts III-trailer

Bekrefter og viser frem en verden inspirert av den populære Frozen-filmen.

Hittil har vi visst at Kingdom Hearts III vil inneholde verdener inspirert av Hercules, Tangled, Big Hero 6, Monsters Inc. og Toy Story.

Traileren tyder på at Aqua holder på å gi etter for ondskapen.
Microsoft

Med en fersk trailer fra Microsofts E3-konferanse føyer populære Frozen fra 2013 seg til det gode selskap. Vi får blant annet se hovedpersonen Sora og de faste følgesvennene hans Donald og Langbein i samtale med snømannen Olaf. Skøyting rundt på isen i kamp med de vanlige «Heartless»-monstrene blir det ikke minst en del av.

Vi fikk for første gang også se spillets gummiskipflyving i levende live. Til tross for at utviklerne har lovet modusen skal få en mer åpen form enn tidligere har de beholdt den enkle grafikken.

Lang ventetid

Mange har varme minner fra de to første Kingdom Hearts-spillene, som blander den japanske rollespillserien Final Fantasy med Disney. I spillene reiser man som tenåringen Sora mellom planeter inspirert av forskjellige Disney-filmer i et gummiskip mens man forsøker å stanse mørkets krefter fra å sluke universet.

Det har imidlertid tatt lang tid å få ut det neste spillet i serien. Det er allerede 13 år siden Kingdom Hearts II og 5 år siden Kingdom Hearts III ble annonsert på E3 2013.

Nå virker det som om spillet endelig nærmer seg. Tidlig under årets E3 spikret Square Enix for første gang en lanseringsdato. Om alt går etter planen kommer Kingdom Hearts III til PlayStation 4 og Xbox One 29. januar neste år.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden