Podkast

DoubleJump, episode 57

Kjærkomment gjensyn med Gears of War

Marcus Fenix har vært savnet. I tillegg snakker Doublejump om Owlboy og deler sitt førsteinntrykk av Mafia III.

Microsoft Studos, DoubleJump

Håvard er endelig på plass og under tak i Irland, og han har til og med en skikkelig nettlinje. Han har rukket å spille Owlboy, og sammen med Gøran deler de sine inntrykk av demoen de har sjekket ut.

I tillegg til dette har både Marius og Gøran spilt Gears of War 4, og de koser seg med svære våpen og ekle fiender. Gøran deler også sitt førsteinntrykk av Mafia III, og det blir selvsagt prat om Halloween-patchen til Overwatch.

Tidsplanen for episoden:

  • 12:30 - Overwatch
  • 23:30 - Gears of War 4
  • 45:00 - Jade Empire på iPad
  • 58:00 - Owlboy
  • 1:30:00 - Spørsmål fra lytter

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden