WoW: Cataclysm i 2011?

Kjedelig jul

Julen kan komme og gå uten at vi får kloa i ekstrainnholdet.

Nesten en hel verden av MMO-fans venter på den neste utvidelsespakken til World of Warcraft, navngitt Cataclysm. De fleste trodde snadderet ville komme i løpet av 2010, men nå ser det ut til at vi må feire nyttår uten å raide og grinde.

Dette blir nok kataklysmisk.

Nettbutikken Amazon mener nemlig å vite når spillet kommer, og det har de delt med kunder som har forhåndsbestilt samlerutgaven hos dem via e-post.

Ifølge GameSpot forteller innholdet i e-posten at slippdatoen i USA vil falle mellom 4. og 18. januar 2011. Utvikler Blizzard har ikke kommentert disse opplysningene.

Akkurat nå er spillet til betatesting, noe som i seg selv er en omfattende prosess. Blizzard vil nok gå inn i en evalueringsperiode etter at betaen er overstått. Vi vet jo alle hvordan det Los Angeles-baserte studioet ikke gir ut noe "før det er ferdig".

Datospekulasjonene vil antagelig død om kort tid. 22. og 23. oktober arrangeres Blizzcon i LA, og da vil trolig Cataclysms slippdato bli et tema. Vi er selvsagt representert med en mann blant alver og dverger for å gi deg ferske inntrykk og siste nytt fra Blizzcon.

I mellomtiden kan du leste vår seneste sniktitt på World of Warcraft: Cataclysm.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden