TopWare kunngjør Scivelation

Kjemp mot makta

Nytt, ukrainsk actionspill skal by på kriging i fremtiden.

Den relativt ferske spillutvikleren Black Wing Foundation har, sammen med utgiver Topware Interactive, offentliggjort Scivelation, et actionspill i tredjeperson. Spillet er under utvikling til PC og «nestegenerasjonskonsoller», og skal slippes i midten av 2010.

Fremtiden ser mørk ut. Veldig, veldig mørk

Scivelation foregår i en fremtid hvor jorden har blitt ødelagt, og restene av menneskeheten styres av et globalt, fundamentalistisk regime. De jakter aktivt på opprøre og uromakere, og du er selvsagt en av disse. Som medlem av en opprørsgruppe skal du bekjempe styringmaktene over hele verden. Noen flere detaljer om spillet er ikke kunngjort, bortsett fra at det kjører på Epics veletablerte Unreal 3-motor.

I fjor meldte Black Wing Foundation at de jobbet med actionspillet Salvation, og det kan se ut til at dette har blitt omgjort til Scivelation. Logoene er slående like, og begge foregår i en mørk, postapokalyptisk verden. I tillegg gikk Salvation ut på å krige mot et internasjonalt, religiøst regime.

En viktig forskjell er at Salvation skulle kjøre på Valves Source-motor, men den har tydeligivs blitt droppet til fordel for Epics kraftplugg.

Siste fra forsiden