Kjemp mot muterte monstre i ny og frenetisk Rainbow Six Siege-modus

Ny trailer viser hvordan det blir å spille Outbreak.

Under helgens store Rainbow Six Siege-turnering, Six Invitational, avduket Ubisoft for første gang «gameplay» fra spillets kommende Outbreak-modus. Utvikleren har hintet til den samarbeidsfokuserte modusen i over en måned, og i videoen over kan du se hvordan den faktisk skal fungere.

Velkommen til Outbreak. (Video: Ubisoft)

I Outbreak tar opptil tre venner turen til byen Truth or Consequences i Mexico, der en mystisk sykdom har brutt ut. Sykdommen forvandler mennesker til grusomme monstre, og det er opp til Rainbow Six-agentene å rydde opp i situasjonen.

Fiendene kommer i ulike fasonger og størrelser, med forskjellige våpen og egenskaper man må hamle opp med. Ifølge Ubisoft blir det mulig å snike seg rundt i begynnelsen, men blir man først oppdaget bruker beistene sine telepatiske evner til å samle seg for et konsentrert angrep mot spillerne.

Det hele ser et par hakk mer frenetisk ut enn den vanlige Rainbow Six Siege-opplevelsen, med konstant skyting og desperat unnadukking. Outbreak kommer i de to variantene Normal og Pandemic, der sistnevnte byr på en større utfordring for drevne spillere.

Modusen blir gratis for alle som eier Rainbow Six Siege, men vil du gi den et forsøk kan det lønne seg å være rask. Den er nemlig kun tilgjengelig i fire uker, fra 6. mars til 3. april.

Flere agenter

Møt Lion og Finka, Rainbow Six Sieges nyeste agenter. (Video: Ubisoft)

Outbreak slippes som del av Rainbow Six Sieges neste utvidelse, kalt Chimera. Utvidelsen er den første i spillets tredje sesong med ekstrainnhold, og som de fleste før introduserer den et par nye agenter.

Denne gangen får spillere stifte bekjentskap til Lion og Finka. Førstnevnte kan benytte seg av en drone som kan skanne kartet tre ganger og avsløre motspilleres posisjoner. Finkas spesialangrep – Adrenal Surge – gir en rekke bonuseffekter til alle på laget, og kan til og med vekke spillere som er slått ut. Du kan lære mer om begge agentene i videoen til høyre.

Som tidligere får de med sesongpass tilgang på de nye agentene først, altså 6. mars. Alle andre må vente til 13. mars før de kan låse opp Lion og Finka.

Rainbow Six Siege har vokst kraftig det siste året.
Like før jul nådde skytespillet 25 millioner spillere »

Siste fra forsiden