Gollum og Gimli i Risen

Kjente skuespillere i aksjon

Rollespillet Risen får flere kjente navn på rollelisten.

Risen er det neste rollespillet fra skaperne av Gothic-serien. Her foregår handlingen på ei stor og mystisk øy, som preges av en vulkan som truer med å gå i luften.

Nå har utgiver Deep Silver kunngjort at de har sikret seg en rekke mer eller mindre kjente skuespillere for spillet.

Kan dette være Andy Serkis' nyeste rolle?

Andy Serkis, som spilte Gollum i Ringenes Herre-filmene, har fått rollen som en inkvisitør i spillet. John Rhys-Davies, som spilte Gimli i de samme filmene (og også huskes fra Indiana Jones-filmene) har fått rollen som Don Esteban. Hvem dette er vet vi ikke, men han høres viktig ut.

Ellers har vi Lena Heady, kjent som Sarah Connors i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, som spiller en kvinne ved navn Patty (hva, en kvinne i et spill fra Piranha Bytes?).

Utenom disse har vi en rekke navn fra britisk TV, inkludert Burn Gorman, Brendan Coyle, Damian O'Hare, Simon Greenall, Donald McCorkindale, Stuart Organ, Louiza Patikas og Timothy Watson.

Forhåpentligvis er oversettelsen fra tysk god nok til at disse skuespillertalentene ikke blir bortkastet. Du kan sjekke spillets nettsted for å finne ut mer. Risen kommer til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden