Klassisk skytespill kan stå opp fra de døde

Crytek UK er ute etter å lage et nytt Timesplitters-spill.

Crytek UK, tidligere Free Radical Games, har ovenfor Eurogamer vist interesse for å lage enda et spill i Timesplitters-serien. Disse skytespillene var store i PS2, Xbox og Gamecube-generasjonen og regnes av mange som den sanne oppfølgeren til det legendariske Goldeneye.

Studioet, som blant annet består av Rare-veteraner som jobbet på nettopp Goldeneye, ble i fjor kjøpt opp av Crysis-utvikler Crytek, og jobber for tiden med flerspillerdelen til det kommende Crysis 2. Men nå kan det kanskje se ut til at vi virkelig vil få et nytt Timesplitters.

– Vi snakker med utgivere for øyeblikket om dette er en god idé eller ikke, uttalte Crytek UK-toppmann Karl Hilton.
– Det har ikke vært et Timesplitters-spill på en stund. Timesplitters er jo et FPS med en sterk flerspillerkomponent. Spørsmålet er om det er lurest å lage enda et Timesplitters, eller bør vi kanskje gå for en helt ny IP?

– Hvis utgiverne vil ha et nytt Timesplitters-spill, så vil vi gjerne lage det. Hvis de vil at vi skal lage noe nytt, så gjør vi det.

Dermed er det i alle fall en sjanse for at et nytt tidsrelativt skytespill er på vei. Men det hele står og faller på utgivernes interesse. Ifølge Hilton har navnet Timesplitters fortsatt vekt i bransjen, men det er uenighet hvorvidt spillet solgte så bra som det burde eller ei.

Hvis spillet kommer, lover Hilton at spillet vil beholde sitt distinkte, britiske preg.

Les også:Anmeldelse: Timesplitters 2
Les også:Slutt for Timesplitters-utvikler
Les også:Spill Crysis 2 i mars


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden