Kloakkfosser og veibygging i Cities: Skylines

Ny trailer og informasjon viser mulighetene i bybyggerspillet.

Paradox

I en ny trailer for bybyggerspillet Cities Skylines demonstrerer utvikler Colossal Order noen av spillets mange spennende funksjoner. De viser for eksempel hvordan man kan bygge intrikate veisystemer – noe de også har lagt ut en egen post om – og hvordan spillere kan utnytte spillets innebygde fysikksystem på overraskende måter.

En historie om to byer.

Spillet kan nemlig simulere ulike typer væsker, noe som gjør at man kan lage nye elveleier og kanaler.

I traileren skaper en kreativ ordfører en ny foss for å gjøre byen hans penere. Men hvorfor lukter den nye fossen så rart, hvorfor er den brun, og hva er alle klumpene som flyter nedover?

Nytt skjermbilde fra spillet. (bilde: Paradox).

Cities Skylines er et bybyggerspill i samme gate som SimCity. Her får du bygge moderne storbyer i enorme landskaper, og spillet ser ut til å by på stor frihet og mange muligheter. Du kan som i andre bybyggerspill bygge ulike typer soner, offentlige bygninger og veier, samt styre med budsjett og skattenivå og sette politiske vedtak ut i live.

Utviklerne bak spillet har allerede laget to urbane strategispill, nemlig Cities in Motions og oppfølgeren, Cities in Motion 2. De fokuserer imidlertid mest på passasjertransport, litt som det nye spillet Train Fever.

Siste fra forsiden