Knights of the Nine på Marketplace

Bethesda har lansert nå Knights of the Nine-ekspansjonen til Oblivion på Xbox Live Marketplace.

Knights of the Nine er en ekspansjonspakke til rollespillet The Elder Scrolls IV: Oblivion. Her får vi mulighet til å bli med i en ny fraksjon for "snille" spillfigurer. Fraksjonen består av hellige krigere, og spilleren kan grunnlegge sin egen orden som han kan ta med i kamp mot en magikerkonge og hans demoniske undersåtter.

Oppdragene i Knights of the Nine-fraksjonen skal gi svar på mange spørsmål rundt Ayleid-ruinene rundt om på kartet, og lede oss gjennom massive grotter og ruiner på leting etter legendariske gjenstander, som den hellige rustningen og våpnene til den Hellige Korsfarer. Totalt kan vi forvente 10-20 timers ekstra gameplay, samt nytt utstyr som spillerne kan bruke.

Nå har Bethesda lansert Knights of the Nine på Xbox Live Marketplace. Det ser ikke ut til at det er praktisk mulig å lansere Xbox 360-versjonen av ekspansjonen i butikkene, så dette blir eneste mulighet Xbox 360-eiere får til å skaffe seg denne pakken. Prisen er på 800 Microsoft-poeng, og filen du må laste ned er på 141 MB.

PC-eiere må fortsatt vente litt før de kan kjøpe Knights of the Nine. Pakken lanseres over Obliviondownloads for cirka 64 kroner, men dette skjer ikke før 4. desember. PC-ekspansjonen blir imidlertid også tilgjengelig i butikk (med alle de øvrige småekspansjonene inkludert), og denne versjonen lanseres allerede til fredag.

Siste fra forsiden