Kojima - The Boys

Kojima sier han skrotet spillprosjekt som minnet om TV-serien The Boys

Ville ha Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Amazon

TV-serien The Boys er inne i sin tredje sesong på Amazon. Den blodige serien handler om en gruppe med vanlige mennesker som tar opp kampen mot onde superhelter – et konsept Hideo Kojima skal ha vært interessert i.

Utviklerveteranen tok til Twitter i helgen for å fortelle at han faktisk puslet med et spillprosjekt som lignet på The Boys. Hvorvidt han kjente til serien på forhånd eller ikke er uklart, men etter å ha sett noen episoder av Amazon-serien valgte han i hvert fall å skrinlegge hele greia.

– Faktisk så jeg noen episoder da jeg skulle til å begynne på et prosjekt som jeg hadde ladet opp til i lang tid, men satt det på vent fordi konseptet lignet (forskjellig setting og triks), skrev Kojima.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Metal Gear- og Death Stranding-utvikleren forklarte videre at prosjektet hans dreide seg om en gjeng med spesialdetektiver som kjempet mot legendariske helter i kulissene. Kojima hadde sett for seg skuespiller Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Hvorvidt han noen gang vil vende tilbake til prosjektet er uvisst, men The Boys-sjef Eric Kripke er i hvert fall klar for et samarbeid.

– Kom og lag et The Boys-spill, vær så snill. Vi kan slå oss sammen og seire. Stor fan, forresten, skrev Kripke som svar til Kojimas Twitter-melding.

LES OGSÅ: Hideo Kojima lager et nettskyspill i samarbeid med Microsoft »

Siste fra forsiden