Hideo Kojima: Connecting Worlds

En Hideo Kojima-dokumentar fra PlayStation Studios er på vei – se traileren

Filmen som går i dybden på den kjente spillskaperen er produsert i samarbeid med Kojima Productions.

Onsdag slapp PlayStation Studios og Kojima Productions en trailer for den kommende dokumentarfilmen om Metal Gear- og Death Stranding-skaper Hideo Kojima. Traileren ser du over

Hideo Kojima: Connecting Worlds tar for seg den kjente spillutvikleren mens han er i ferd med å sette opp sitt eget spillstudio for om lag 8 år siden, på tampen av utgivelsen av kritikersuksessen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

– Denne tankefulle filmen utforsker kraften og potensialet i spill som en kunstform, gjennom arbeidet til et inflytelsesrikt talent som er beundret av millioner verden rundt, står det i videobeskrivelsen.

Filmen er regissert av Glen Milner, som tidligere har regissert BBC-dokumentaren Handmade in Hull, og jobbet som kameraoperatør på flere filmer og prosjekter, deriblant Rogue One: A Star Wars Story.

Etter alt å dømme vil dokumentaren først og fremst være en slags hyllest til Kojima, der flere av hans samarbeidspartnere og bekjente bidrar til å fortelle mer om spillskaperen. I promomaterialet omtales Kojima som «den første auteuren innen videospill» – noe som antageligvis legger lista litt for hva vi kan forvente.

Hideo Kojima: Connecting Worlds har ingen slippdato, men skal ikke være langt unna.

LES OGSÅ: Er dette første titt på Hideo Kojimas neste spill? »

Siste fra forsiden