Overdose - lekkasje

Er dette første titt på Hideo Kojimas neste spill?

Lekket video viser det som antageligvis er Overdose.

Skjermbilde av videoen.
YouTube

Etter alt å dømme har vi fått vårt første, lavoppløselige blikk på det neste spillet fra Hideo Kojima.

Videoen – som du kan se nedenfor – vier skuespillerinnen Margaret Qualley, som spilte i Kojima Productions første spill: Death Stranding. Her ser vi en karakter bruke en lommelykt fra et tredjepersons perspektiv.

Det litt over to minutter lange klippet avsluttes av at noe angriper, før det står GAMEOVER og «A Hideo Kojima Game» – og til slutt tittelen: Overdose.

At vi i på slutten av videoen kan skimte en tatovert fyr i baris som tydeligvis filmer et nettbrett med sitt mobilkamera, er en liten ekstra bonus som vi selvfølgelig setter pris på.

Den lekkede videoen.

Videoen stemmer godt overens med informasjonen som dukket opp via nettstedet Try Hard Guides i sommer, og virker å være det samme klippet som ble beskrevet den gang.

Så langt har ikke Kojima Productions eller Hideo Kojima selv annonsert hva de har jobbet på siden Death Stranding-lanseringen, men har gitt små hint underveis. I 2019 nevnte den velkjente spillprodusentene at han brukte tid på å se skrekkfilmer for å forberede seg på sitt neste prosjekt.

I juni dukket Kojima opp på Xbox' spillpresentasjon og fortalte at han jobbet med et skybasert spill sammen med spillselskapet. Det er usikkert om dette er spillet han siktet til da.

– Det er et spill jeg alltid har hatt lyst til å lage. Det er et helt nytt spill, et som ingen har opplevd eller sett før. Jeg har ventet svært lenge på den dagen der jeg endelig kunne begynne å lage det, innledet Kojima den gang.

LES OGSÅ: Hideo Kojima feilaktig utpekt som mannen bak drapet på tidligere japansk statsminister »

Siste fra forsiden