Kojima Productions - Overdose

Kojimas planlagte grøsserspill heter visstnok Overdose

Utvikleren skal ha forsøkt å få fjernet artikkel om spillet.

Margaret Qually spilte Mama i Death Stranding.
Kojima Productions

Utviklerveteran Hideo Kojima og studioet Kojima Productions er i gang med et grøsserspill som går under navnet Overdose. Det hevder bransjekjenner Tom Henderson.

Hva er det Kojima Productions pusler med nå?
Kojima Productions

Via nettstedet Try Hard Guides melder Henderson – som har vært involvert i en rekke spillavsløringer tidligere – at han har fått tilsendt en videosnutt fra en tidlig versjon av spillet.

Det korte klippet viser visstnok en figur som vandrer bortover en mørk korridor med lommelykt. Det ender ikke så godt for figuren, hvorpå ordene «Game Over» og «A Hideo Kojima Game Overdose» dukker opp på skjermen.

Figuren i videoen skal visst være spilt av Margaret Qualley, som var Mama i Death Stranding. Henderson mener imidlertid at dette spillet ikke er Death Stranding 2, som ifølge skuespiller Norman Reedus også er underveis hos Kojima Productions.

Etter at Try Hard Guides-artikkelen ble publisert skal Kojima Productions angivelig ha tatt kontakt for å be om å få den fjernet. Dette kan tyde på at Henderson er inne på noe, men som alltid gjelder det å ta ryktesaker med en klype salt eller to.

LES OGSÅ: Kojima Productions starter film- og TV-studio »

Siste fra forsiden