Kojimas mystiske prosjekt avslørt?

Er Kojimas neste spill Lord of Shadow?

Det er alt annet enn stille rundt Kojima-leiren for tiden. Selv om den legendariske spillutvikleren offisielt har sagt seg ferdig med Metal Gear-serien, har spekulasjonene svirret voldsomt rundt det mystiske nettstedet med tittelen "Kojima Production Next".

Selv om vi ennå er i villrede om nøyaktig hva Kojima og hans stab jobber med, og kanskje viktigere, om hvorvidt han jobber med flere prosjekter, kan vi nå kaste litt lys på saken.
Det er det britiske spillbladet PlayStation World som på bladets siste sider frister med følgende innhold for neste nummer:

– Hideo Kojimas neste spill. Konami har hintet mot hva vi kan forvente av Kojima. Vel, vi vet hva det er.

Ved teksten følger også en svak silhuett av en mann, nærmere bestemt hovedpersonen fra Konamis tidligere annonserte Lord of Shadow. Spillet, som ble annonsert i fjor, blir utviklet av de spanske utviklerne Clive Barker's Jericho og Mercury Steam.

Spillet blir beskrevet som et mørkt eventyr med massevis av action og gåteløsning. Kojima selv hevder det blir "spillet som vil sette en ny standard for action-baserte eventyr". Med tanke på at Kojima tidligere har annonsert at han har ønsket å jobbe med en vestlig basert utvikler virker det nokså trolig at Kojima faktisk er involvert i prosjektet.

Det sagt er det fortsatt mange muligheter som ennå ligger åpene, trolig vil årets E3-messe avsløre hva vi har i vente.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden