Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 21

Komfort er nøkkelordet i dagens premie i adventskalenderen

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Gamingstol fra Svive

Svive Gemini.
Svive

I dag kan du vinne en Svive Gemini-gamingstol. Stolen er i et slitesterkt og pustende tøystoff som gir maksimal komfort i de lengste spilløktene. Med 4-trinns gassløftejustering kan man løfte og senke stolen hele 80 mm, og den tåler også vekt på opptil 150 kg. Armlenene kan beveges i fire retninger, og justeres i høyde, slik at man kan bestemme sin egen sittestilling. Ryggstøtten er trinnløs, så man får ultrapresis komfort som man selv velger.

Premien er levert av Komplett, og koster om lag 3500 kroner ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
57 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden