Konflikt om Guitar Hero-låt

Activision og RedOctane saksøkes på grunn av en låt i Guitar Hero: Rock the 80s. Pluss: Gode nyheter for musikalske Halo-tilhengere.

I følge nettstedet Billboard har The Romantics saksøkt Activision, Harmonix og RedOctane fordi en coverlåt basert på deres What I Like About You er for lik originalen. Coverlåten, som finnes i Guitar Hero: Rock the 80s, fremføres av Wavegroup Sound, som også blir saksøkt.

Guitar Hero III: Legends of Rock

The Romantics mener at det praktisk talt ikke er noen forskjeller på Wavegroup Sounds versjon av låten og deres egen originalversjon. Dette mener de kan forvirre kunder til å tro at det er The Romantics som spiller låten, og at bandet har hatt noe med spillet å gjøre.

Derfor ønsker The Romantics at spillet skal trekkes fra salg, og at de saksøkte skal betale dem en (hemmelig, men utvilsomt stor) pengesum for tort og svie. Ingen av de saksøkte har kommentert saken.

Vi har imidlertid også noen gode nyheter i forbindelse med Guitar Hero-serien. Om du kjøper Guitar Hero III for Xbox 360, og i tillegg er en Halo-tilhenger, kan du snart laste ned MJOLNIR Mix-versjonen av tittelmelodien til Halo 3.

Låten vil kunne lastes ned gratis fra Xbox Live Marketplace, og spilles på Guitar Hero III.

Siste fra forsiden