KONKURRANSE: En ny premie ligger klar bak luke 3
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

En ny premie ligger klar bak luke 3

Se hva som skjuler seg bak dagens luke.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Spillmus med ladestasjon

HyperX Pulsfire Dart. Foto: HyperX

Bak den tredje luken finner vi den trådløse spillmusen HyperX Pulsfire Dart. Spillmusen bruker et 2.4 GHz trådløstsignal via en dongle, med 1 ms responsrate. HyperX skryter av over 50 timer med spilletid per lading, og en Pixart 3389-sensor som byr på fem forskjellige DPI-settinger, opp til 16 000. Du kan også programmere lysoppsett til mysa, om du ønsker det.

Charge Play Base station, med mus og telefon. Foto: HyperX

I tillegg slenger de inn den trådløs ladestasjonen HyperX Charge Play Base, som lett lar deg lade opp til to enheter samtidig, så lenge de støtter Qi-formatet. 

Premien er levert av HyperX.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet on. 04. des. 00:00.

  1. Vi testet den hakket mindre hvasse lillebroren til Pulsfire Dart – kalt Pulsfire Core – tidligere i år. Hvilken karakter ga vi Pulsfire Core?
  1. Hva heter selskapet som står bak HyperX-merkevaren?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen