KONKURRANSE: Her er fjerde luke i julekalenderen
Konkurranse
(Foto: Pressmaster/Colourbox/Gamer.no)

Julekalender 2020

Her er fjerde luke i julekalenderen

En ny dag, en ny premie.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Mekanisk tastatur fra HyperX

  Foto: HyperX

Dagens luke er HyperX Alloy Elite 2, et mekanisk tastatur myntet på spilling. Tastaturet har egne mediataster, et volumhjul, og bruker HyperX Pudding Keycaps og mekaniske HyperX-brytere. Ellers har brukere mulighet til å tilpasse tastaturet med Ngenuity-programvaren fra produsenten. En solid stålramme sørger for tyngde. USB 2.0-passthrough er jo alltids kjekt også, sammen med anti-ghosting og N-key-rollover.  

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet lø. 05. des. 00:00.

  1. Hvilket år ble eierselskapet til HyperX, Kingston, stiftet?
  1. Hvilket e-sportlag er sponset av HyperX?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen